Çevrimiçi Dijital Gelişmeler Fuara Taşınacak

Tarsus Türkiye’nin MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü iş ortaklığı, Uğur Eğitim Kurumları desteğiyle yapılacak GESS Turkey ve Türk Eğitim Teknoloji Zirvesi, global düzeyde 200 milyar USD’yi aşan online öğrenme sektörüne yönelik dijital gelişimlere de ev sahipliği yapacak.

27 – 29 Mayıs 2021 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenleyecekleri etkinliğe, EdTech firmalarının da katılım sağlayacağı bilgisini aktaran Tarsus Türkiye; çevrimiçi eğitimin, global seviyede dijitale döndüğünü ve artık neredeyse tüm ülkelerde çevrimiçi şekilde yapılmakta olduğu günümüzde, online öğrenme mevzusunda ürün, hizmet ve teknoloji sağlayan işletmelerin sayıları da gittikçe arttı. Yalnızca bu sene EdTech firmaları dünya çapında 4 milyar USD’nin üstünde yatırım aldılar. Mayıs ayında düzenlenecek olan GESS Türkiye’de, e-eğitim kurumları en güncel teknolojilerini bir arada sergileyeceklerini belirttiler.

Sergilenecek Online Eğitim Konuları

Okul yöneticileriyle teknoloji üretenleri Avrasya’nın kalbi İstanbul’da bir araya getirecek olan GESS Türkiye ve Türk Eğitim Teknolojisi Zirvesi 2021 yılında, online öğrenme, web tabanlı yazılım, online okul yönetim sistemi, multimedya teknolojisi, online yayıncılık, bilişim teknolojisi donanımı ile arttırılmış gerçeklik, yapay zekâ, programlama eğitimi, robotik eğitim, oyun temelli öğrenme, oyunlaştırma, online içerik geliştirme, bilinçli ve güvenli internet kullanma, uzaktan eğitim, teknoloji ile öğretmen mesleksel gelişimleri, etkileşimli tahta kullanma, engelsiz teknoloji, sosyal medya ve öğrenme, artırılmış sanal gerçeklik, nesnelerin interneti, bulut bilişim uygulamaları gibi yüz yüze eğitim gelişmeleri de yer bulacak.

Organizasyon Üç Gün Sürecek

Tarsus Türkiye’den yapılan açıklamaya göre 3 gün sürecek etkinlikte yerli ve yabancı profesyonel alıcı, devlet ve özel okul yönetici ve müdürleri, patronları, yatırım sağlayanlar ve satın almayı düşünen yöneticileri ile teknoloji sağlayıcıları bir araya gelecek. GESS Türkiye stantlarında öncelikle çevrimiçi eğitim olmak koşuluyla eğitime yönelik diğer tüm gelişmeler yan yana sergilenirken, aynı anda düzenlenen Türk Eğitim Teknolojisi Zirvesi kapsamında ise konuklar; bilimsel toplantı, bildiri sunumu, atölye çalışması ve panellerle yeni eğitim yaklaşımı ile teknolojik yeniliklerle ilgili bilgi sahibi olacaklar. İlaveten türlü uygulamaları test etme fırsatı da bulacaklar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.