Acer Öğrenciler İçin Tasarlanan Dönüştürülebilir Dizüstü TravelMate Spin’i Tanıttı

Dokunmatik ekrana sahip cihazın Full High Defination web kamerası ve ultra hızlı Intel Wi-Fi altıyla öğrenciler için medya ağırlıklı öğrenim malzemeleri kullanılan interaktif veya sanal sınıflarda başarı elde etmeleri için gerekli olan her şeyi sağlamakta.

Acer marka TravelMate B3 Spin gündelik kazalar için korumaya yarayan güvenilebilir bir alet olarak, aileler ve öğretmenlere en değerli olan mevzuya; eğitime fokuslanmalarını sağlamakta. Verimli dayanıklı ve performanslı en güncel Intel P. Silver işlemcilere dek destek sunan Acer TravelMate B3 Spin, on iki saat kadar pil ömrü sunup öğrencilerin okul günleri boyunca cihazlarını şarj etmeksizin kullanmalarını sağlamakta. Askari seviyede dayanıklılık ve şok emen tamponla alet 60 kg kadar yük taşıyor ve gündelik kullanıma yönelik hasarlanmalara karşılık yüksek dayanıklılık sunmakta. Mekanik klavyesi de yine bu dizüstülerinin dayanıklılığına katkı yapıyor: tuşa her basımda, içindeki plastik kanatlar kasaya tutunup hızlı yazımdan kaynaklanan belirebilen aşınmaları önlemekte.

Öğrencilerin ders çalışma esnalarında bilgisayarın başında atıştırma yapacaklarını hesap eden Acer, özel drenaj sistemiyle, az sıçramalara karşı suyun kasanın altından akmasını sağlayıp dizüstü bilgisayarı korumakta. Touch Pad de ayrıca nem dayanıklılığı özelliği katıyor.

Antimikrobiyal Özellik

Acer TravelMate B3 Spin’in dokunmatik ekranı, koku ve leke yapmakta olan bakterilerin artmasını engelleyebilmek maksadıyla formülü özel olarak geliştirilmiş antimikrobiyal corning gorilla cam altı katmanıyla kaplanmıştır. Ek olarak, klavyenin kaplama kısmında, Touch Pad’in üstünde ve bilek dinlendirme alanında bulunan, tercihe bağlı BPR ile EPA uyumlu gümüş iyonize antimikrobiyal ajan yardımıyla, JUS Z 2801/ ISO 22196 test protokolü gereği geniş bakteriler kapsamı nedeniyle yüksek oramda mikrop arındırma sunulmakta.

Birlikte Çalışabilme Bağlantı ve Bağlanılabilirlik

Acer TravelMate B3 Spin’in dönüşebilir tasarımı, birlikte iş yapmayı desteklerken öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirmektedir. Öğrenciler tablet veya dizüstü modunda hazırlamış oldukları ekran modunda başkalarına gösterebilmekteler. Alet ayrıyeten stant moduna alınabilmekte. Bu modda klavye ekranını tutacak biçimde kaldırılarak konumlandırılabilmekte ve video izlerken veya online eğitimlere katılırken masanın üstünde daha fazla alan açmayı sağlamakta. Tercihe bağlı Wacom AES kalemi ve beş MP HDR ön kamera ise, aletin çok yönlülüğünü daha fazla geliştirmektedir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.